page_banner

News parusahaan

  • YEAPHI Electric Taman Parabot

    Maca deui
  • YEAPHI PRODUK

    Produk kami dipaké pikeun mesin béngsin umum, generator inverter, mesin outboard, batré Powered padang rumput hejo mower, push mower padang rumput hejo, tunggang traktor, ZTR, UTV jeung sajabana Ieu produk utama urang: - Ignition coil, flywheel, regulator tegangan, AVR jeung sensor minyak.- Inverter controller, ngarobah ...
    Maca deui
  • Usaha leutik sareng sedeng di Chongqing nyumputkeun "Juara Siluman"

    Usaha leutik sareng sedeng di Chongqing nyumputkeun "Juara Siluman"

    Dina 26 Maret 2020, Chongqing ngaluarkeun data dina Konperénsi Promosi Pangwangunan Kualitas Luhur pikeun Usaha Leutik sareng Sedeng.Taun ka tukang, kota dibudidayakan sareng ngaidentipikasi 259 perusahaan "Specialized, Special and New", 30 perusahaan "Giant Leutik", sareng 10 "Inv...
    Maca deui
  • Dina 18 Juni 2020, Chongqing Yuxin Pingrui Electronics Co, Ltd.

    Dina 18 Juni 2020, Chongqing Yuxin Pingrui Electronics Co, Ltd.

    Wartawan Chongqing Daily diajar ti Komisi Perekonomian Perkotaan sareng Téknologi Inpormasi dina tanggal 18 Juni yén lima perusahaan Chongqing didaptarkeun dina daptar 248 khusus, khusus sareng anyar "gi...
    Maca deui
  • Taun 2017, 26 Produk Anyar Utama di Kacamatan Jiulongpo Chongqing Dipilih

    Wartawan diajar tina situs wéb Pamaréntah Rahayat Kacamatan Chongqing Jiulongpo yén anyar-anyar ieu, Komisi Ékonomi sareng Inpormasi Perbandaran Chongqing ngumumkeun daptar produk anyar utama di Chongqing di 2017, sareng 26 produk anyar ti 13 perusahaan ...
    Maca deui