spanduk
spanduk2
spanduk3

APLIKASI PASAR

tampilan produk

  • ngeunaan-img

    ngeunaan YEAPHI

    YEAPHI diadegkeun dina 2003, kantor pusatna di Cina, YEAPHI nyaeta pasangan ahli anjeun anu nyadiakeun motor & controller jeung solusi inovatif pikeun rupa-rupa aplikasi.
    YEAPHI gaduh rékayasa, manufaktur, sareng kamampuan penjualan.
    Kami nuju ngembangkeun produk sareng jasa anu luar biasa, sareng kami investasi dina inovasi terobosan anu ngajantenkeun jalma langkung saé, langkung aman, langkung gampang.

    View More
    • 1.2K

      Pagawé

    • Patén-patén134

      Patén-patén

    • 3

      Pabrik pabrik di dunya

    • 3

      Puseur R&D di dunya

  • Kapasitas R&D

    Kapasitas R&D

    Aya tilu pusat R&D anu aya di kota-kota maju anu béda di Cina, sakitar 100 insinyur R&D, 134 patén-patén kalebet 16 panemuan.Kami parantos netepkeun parangkat lunak pangembangan pikeun ngadukung desain sareng damel sareng para nasabah.Urang ilubiung dina rumusan 6 standar nasional jeung standar industri.

    • tanaga R&D

      97+tanaga R&D

    • patén-patén

      2700+patén-patén

    • Investasi R&D

      Investasi R&D diitung7,21%

    View More
  • Manufakturkapasitas

    Manufaktur
    kapasitas

    Saatos langkung ti 20 taun pamekaran gancang, urang utamina kalibet dina R&D, manufaktur sareng penjualan sistem kontrol cerdas, utamina produk motor sareng pengontrol tiasa nyayogikeun solusi anu rupa-rupa sareng ngaropéa pikeun industri alat kebon listrik, alat-alat luar listrik, jalan-jalan. kandaraan listrik sarta AGV.

    View More