YEAPHI 72V Gancang Ngecas Charger pikeun kendaraan Listrik

    • 72V Fast Charger dianggo pikeun kendaraan Listrik.Hal ieu dipaké pikeun mobil listrik.
    • Aya ngeunaan 27 taun pangalaman dina industri ieu.Kami mangrupikeun supplier anu khusus anu damel sareng seueur palanggan anu kasohor di industri ieu salami lami, sapertos Greenworks, Ryobi, TTI, Alamo Group, Briggs&Stratton sareng Generac.

Urang nyadiakeun Anjeun sareng

  • Pangwangunan ngaropéa gratis.

  • jasa profésional-YEAPHI

    boga 3 panalungtikan sarta pamekaran puseur nu ngajawab tantangan teknis konsumén '.

  • kontrol ongkos alus teuing

    dumasar kana rasio tinggi-dijieun sorangan.

  • minuhan pinuh

    kalawan standar IATF16949.

  • Pangalaman langkung ti 5 taun

    dina kendaraan padang rumput hejo listrik dumasar kana gawé bareng RYOBI sareng Greenworks.

  • Katalog produk

fitur produk

  • 01

    Aplikasi

      • Naek kandaraan Listrik.
  • 02

    Fitur

      • 1. Desain kompak, tahan cai, aci stainless steel.
      • 2. Ngecas Gancang.
      • 3. Ngaronjat kinerja pikeun kandaraan Electric.

Fitur

1. A carjer gancang pikeun mobil listrik-speed low ngandung hiji sumber kakuatan AC, a converter kakuatan DC jeung hiji modul panganteur nu nyadiakeun duanana muatan arus jeung pangukuran tegangan sél batré.

2. carjer gancang ieu dilengkepan bahan insulasi kualitas luhur nu mastikeun kasalametan na nalika ngecas tipena béda accu.

3. Alat ieu nawiskeun adjustable ngecas ayeuna nepi ka 10 AMPS, mastikeun laju gancang ngecas pikeun sél batré mobil listrik.

4. Ieu ciri panyalindungan tina sirkuit pondok, leuwih suhu sarta polaritasna sabalikna sahingga nyegah karuksakan poténsial batré salila prosés recharging.

5. carjer Ieu ogé boga rupa indikator kayaning panel tampilan LED nu nembongkeun rinci status kawas tegangan input, tegangan kaluaran atawa kaayaan gawé hadir sangkan gampang ngawaskeun operasi ngecas dina modeu real-time.

6. Ku ngagunakeun carjer gancang ieu bisa gancang top up listrik diperlukeun ku mobil listrik-speed low maranéhanana tanpa pikahariwangeun ngeunaan kaamanan na.

produk patali