page_banner

Téhnologi News

  • pangaweruh dasar motor listrik

    1. Pengantar Motor Listrik Motor listrik nyaéta alat anu ngarobah énérgi listrik jadi énergi mékanis.Ieu utilizes hiji coil energized (ie stator pungkal) pikeun ngahasilkeun médan magnét puteran sarta meta dina rotor nu (saperti kandang bajing pigura aluminium ditutup) pikeun ngabentuk magneto ...
    Maca deui
  • Kaunggulan, Kasulitan, sarta Kamekaran Anyar Axial Flux Motors

    Dibandingkeun sareng motor fluks radial, motor fluks axial gaduh seueur kaunggulan dina desain kendaraan listrik.Salaku conto, motor fluks axial tiasa ngarobih desain powertrain ku cara ngagerakkeun motor tina as ka jero roda.1.Axis kakuatan Axial flux motor anu narima ngaronjatna atte ...
    Maca deui
  • Naon cara pikeun ngirangan arus ngamimitian motor?

    1. Langsung dimimitian Langsung dimimitian nyaéta prosés langsung nyambungkeun stator pungkal motor listrik ka catu daya tur dimimitian ku tegangan dipeunteun.Cai mibanda ciri torsi mimiti tinggi na waktos mimiti pondok, sarta oge pangbasajanna, paling ekonomis, sarta paling rel ...
    Maca deui
  • YEAPHI PR102 séri controller (2 dina 1 agul controller)

    YEAPHI PR102 séri controller (2 dina 1 agul controller)

    Katerangan Fungsional Kontroler PR102 diterapkeun pikeun nyetir motor BLDC sareng motor PMSM, anu umumna dianggo pikeun ngadalikeun sabeulah pikeun mower padang rumput hejo.Éta ngagunakeun algoritma kontrol canggih (FOC) pikeun ngawujudkeun operasi anu akurat sareng lancar tina pengontrol laju motor kalayan ...
    Maca deui
  • PR101 Series Controller Brushless DC motor Controller sareng PMSM motor Controller

    PR101 Series Controller Brushless DC motor Controller sareng PMSM motors Controller Katerangan Fungsional The PR101 series controller diterapkeun pikeun nyetir motor Brushless DC sareng PMSM motor, controller nyayogikeun kontrol laju motor anu akurat sareng lancar.The PR101 runtuyan controller u ...
    Maca deui
  • YEAPHI Electric nyetir Motors pikeun Lawnmowers

    Bubuka: A padang rumput hejo-ngurusan well-dijaga mangrupa bagian penting tina loba landscapes imah, tapi ngajaga eta dipangkas tur beberes bisa jadi tangtangan.Salah sahiji alat anu kuat anu ngagampangkeun nyaéta mesin pemotong rumput, sareng kalayan minat anu ningkat dina karamahan lingkungan sareng kelestarian, beuki seueur jalma anu giliran ...
    Maca deui
  • Trilogi Analisis Téknologi Nyetir Kendaraan Listrik Murni

    Trilogi Analisis Téknologi Nyetir Kendaraan Listrik Murni

    Struktur sareng desain kandaraan listrik murni béda sareng kandaraan anu didorong ku mesin durukan internal tradisional.Éta ogé rékayasa sistem anu kompleks.Perlu ngahijikeun téknologi batré kakuatan, téknologi drive motor, téknologi otomotif sareng ...
    Maca deui