page_banner

R & D Kamampuh

Urang Sunda

Saatos langkung ti 20 taun pamekaran gancang, urang utamina kalibet dina R&D, manufaktur sareng penjualan sistem kontrol cerdas, utamina produk motor sareng pengontrol tiasa nyayogikeun solusi anu rupa-rupa sareng ngaropéa pikeun industri alat kebon listrik, alat-alat luar listrik, jalan-jalan. kandaraan listrik sarta AGV.

Dina raraga gancang ngabales tungtutan pangiriman customer, kami geus ngadegkeun tilu pabrik manufaktur lokasina di Cina jeung Vietnam.
Urang ékspor produk ka Amérika, Eropa, Jepang, Vietnam jeung nagara séjén.

Dina raraga mastikeun kualitas sub-komponén jeung ranté suplai alus, urang boga industri manufaktur internal ngawengku assembly éléktronik, stamping, suntik, machining, paeh-casting na foundry.

Bubuka

rd-1

● 3 platform R&D tingkat propinsi (kota):
puseur téhnologi perusahaan
Puseur panalungtikan téknologi rékayasa
Laboratorium konci Chongqing

● 97 R & D insinyur

● 134 patén-patén, kaasup 16 pamanggihan

● Alternator pikeun dipeunteun salaku produk anyar utama di Chongqing.
Inverter sareng coil ignition bakal dipeunteun salaku produk merek terkenal di Chongqing.

● Ilubiung dina rumusan 6 standar nasional jeung standar industri.

● perusahaan kaunggulan intelektual Nasional
Chongqing téhnologi inovasi démo perusahaan
Chongqing perusahaan inovatif unggulan
Chongqing élmu jeung téhnologi kamajuan hadiah kadua

R & D Prosés Bagian Electric

Prosés Pangwangunan Proyék

rd-6

Prosés ngembangkeun hardware

rd-7

Prosés Development Software

rd-8

R & D Prosés Motor

Prosés Pangwangunan Proyék

rd-9

Prosés simulasi desain skéma éléktromagnétik

rd-11

Alat Urang Sunda

Software Pangwangunan

pasangan-17
pasangan-16
pasangan-4
mitra-1
pasangan-15
pasangan-3

Komponén Brand

pasangan-14
pasangan-12
pasangan-8
pasangan-2
pasangan-9
pasangan-6
mitra-10
pasangan-11
mitra-5
pasangan-13
pasangan-7

Ngeunaan Test

Prosés Test

rd-20

DV / PV Tés Item

Uji Normal

● Performance
● Fungsi Aplikasi
● Fungsi panyalindungan

Uji Kaayaan Wates

● Overvoltage
● Luncat tegangan
● Panyambung Abnormal
● Geter
● Overload & Overcurrent

Uji Lingkungan

● High & Low Temp Operasi
● High & Low Temp Mimitian & eureun
● High & Low Temp Shock
● Waterproof Jeung dustproof
● Uyah Semprot

Standar Kasalametan & EMC

● Tahan Tegangan High
● Résistansi insulasi
● Listrik statik
● Radiasi & Konduksi
● Kekebalan Pikeun Gangguan

Uji kacapean

● Normal Suhu Mimitian & eureun
● Durability Suhu Normal
● Durability Suhu Luhur

Inspeksi / Alat Uji

rd-8

Pangeringan Tester

rd-9

Inverter bangku uji komprehensif

rd-10

Uyah Semprot Tester

rd-11

Pondok-Circuit Test Bangku

rd-12

Alat Ukur Gambar Optik

rd-13

Bébas Loading Test System

rd-14

CMM

rd-15

Utiliti Shock Test Bangku

rd-6

Geter Tester

rd-3

Komputer Kurva Kakuatan Tester

rd-5

Gear Tester

rd-4

Mikroskop Metalografi

rd-2

Spéktrum Analyzer

rd-7

Panguji Zat Bahaya (RoHs)

rd-1

Alat Uji Keusik Casting

rd-16

Tunggal / Tilu Phase Beban Control System

rd-20

Tunggal / Tilu Phase Beban Control System

rd-17

High & Low Tester Tester

rd-19

Tester Suhu sareng Kalembaban Angger

rd-18

Luhur & Low Suhu Shock Tester