page_banner

Warta Industri

  • Naha Kontrol Magnétik Lemah Diperyogikeun pikeun Motor-speed Tinggi?

    01. MTPA jeung MTPV Permanén magnet motor sinkron nyaéta alat nyetir inti pembangkit listrik kandaraan énergi anyar di Cina.Hal ieu ogé dipikawanoh yen dina speeds low, magnet permanen motor sinkron adopts torsi maksimum kontrol ratio ayeuna, nu hartina mun dibere torsi a, minimum sintésis ...
    Maca deui
  • Naon reducer tiasa dilengkepan motor stepper?

    1. Alesan naha motor stepper ieu dilengkepan reducer a. Frékuénsi switching stator fase ayeuna dina motor stepper, kayaning ngarobah pulsa input tina stepper motor drive circuit sangkan gerak dina speed low.Nalika motor stepper-speed rendah ngantosan paréntah stepper, ...
    Maca deui
  • Motor: Kawat Datar + Cooling Minyak pikeun Ngaronjatkeun Kapadetan Daya Motor sareng Efisiensi

    Dina arsitektur 400V tradisional, motor magnet permanén rawan pemanasan sarta demagnetization dina kaayaan arus tinggi jeung speed tinggi, sahingga hésé pikeun ngaronjatkeun kakuatan motor sakabéh.Ieu nyadiakeun kasempetan pikeun arsitéktur 800V pikeun ngahontal ngaronjat kakuatan motor u ...
    Maca deui
  • Babandingan Daya Motor jeung Arus

    Mesin listrik (umumna katelah "motor") ngarujuk kana alat éléktromagnétik anu ngarobih atanapi ngirimkeun énérgi listrik dumasar kana hukum induksi éléktromagnétik.Motor diwakilan ku hurup M (baheulana D) dina sirkuit, sareng fungsi utami nyaéta pikeun ngahasilkeun drive ...
    Maca deui
  • Kumaha Ngurangan Motor Beusi Loss

    Faktor nu mangaruhan konsumsi beusi dasar Pikeun nganalisis masalah, urang mimitina kudu nyaho sababaraha téori dasar, nu bakal nulungan urang ngartos.Firstly, urang kudu nyaho dua konsep.Salah sahijina nyaéta magnetisasi alik, anu, saderhana, lumangsung dina inti beusi trafo sareng dina stator atanapi ...
    Maca deui
  • Naon dampak henteu saimbangna rotor motor dina kualitas motor?

    Pangaruh Rotor Motor Teu Saimbang dina Kualitas Motor Naon pangaruh teu saimbangna rotor dina kualitas motor?Éditor bakal nganalisis masalah geter sareng bising anu disababkeun ku henteu saimbangna mékanis rotor.Alesan pikeun geter henteu saimbang tina rotor: henteu saimbangna sésa salami pabrik...
    Maca deui
  • High Speed ​​​​Motor Drive Téhnologi jeung Trend Pangwangunan na

    Motor speed tinggi anu narima ngaronjat perhatian alatan kaunggulan atra maranéhanana kayaning kapadetan kakuatan tinggi, ukuran leutik sarta beurat, sarta efisiensi gawé tinggi.Sistem drive anu épisién sareng stabil mangrupikeun konci pikeun ngamangpaatkeun kinerja motor-speed tinggi anu saé.Artikel ieu utamana ...
    Maca deui
  • Téknologi kerung tina aci motor

    Aci motor téh kerung, kalawan kinerja dissipation panas alus tur bisa ngamajukeun lightweight motor.Saméméhna, shafts motor éta lolobana padet, tapi alatan pamakéan shafts motor, stress ieu mindeng ngumpul dina beungeut aci, sarta stress dina inti relatif sm ...
    Maca deui
  • Lima métode cooling paling umum tur praktis pikeun motor listrik

    Métode cooling motor biasana dipilih dumasar kana kakuatan, lingkungan operasi, sareng syarat desain.Di handap ieu mangrupakeun lima métode cooling motor paling umum: 1. cooling alam: Ieu métode cooling pangbasajanna, sarta casing motor dirancang kalayan fins dissipation panas ...
    Maca deui