teknis_banner_01

téhnologi parusahaan

Solusi

Aya ngeunaan 27 taun pangalaman dina industri ieu.Kami mangrupikeun supplier anu khusus anu damel sareng seueur palanggan anu kasohor di industri ieu salami lami, sapertos Briggs&Stratton, Generac, Cummins, Yamaha, Kohler, Honda, Mistubishi, Ryobi, Greenworks sareng Globe.

Solusi

  • Batré Powered Produk
  • Ngukur jukut
  • padang rumput hejo & Kebon
  • Perawatan padang rumput hejo
  • Pakakas Kebon
  • Parabot outdoor & Equipment
  • Golf & Utiliti Kandaraan
  • Kandaraan Dipandu Otomatis (AGV)
  • Industri Jeung Pertanian
  • Aplikasi PV (Sistem Panyimpenan Énergi)
  • Batré Powered Produk
  • Ngukur jukut
  • padang rumput hejo & Kebon
  • Perawatan padang rumput hejo
  • Pakakas Kebon
  • Parabot outdoor & Equipment
  • Golf & Utiliti Kandaraan
  • Kandaraan Dipandu Otomatis (AGV)
  • Industri Jeung Pertanian
  • Aplikasi PV (Sistem Panyimpenan Énergi)

Téhnologi inti

  • Struktur modul aula motor magnet permanén

    01

    bubuka teknis

    Penemuan ieu aya hubunganana sareng struktur komponén Aula tina motor magnet permanén, anu ngandung cangkang motor, papan sirkuit sareng komponén Aula;A boss diatur di tengah handap perumahan motor, sarta chamber ningkatna kabentuk antara témbok luar boss jeung bagian jero perumahan motor;Papan sirkuit dipasang dina kamar pamasangan, sareng unsur Aula dipasang dina papan sirkuit.Modél utiliti bisa nyegah dewan circuit Aula jeung elemen Aula ragrag kaluar ku cara ngahubungkeun jeung ngalereskeun dewan circuit Aula dina beungeut handap cangkang motor ngaliwatan screws.

    Wewengkon aplikasi

    Diterapkeun kana motor magnet permanén sareng motor listrik anu sanés.

  • Sistem sareng metode produksi hidrogén ku éléktrolisis cai dumasar kana transisi tingkat énergi magnét

    02

    bubuka teknis

    penemuan nu innovatively adopts mode transisi tingkat énergi magnét, sarta ngajadikeun proton hidrogén dina éléktrolit nu ngalaman transisi tingkat énergi magnét ku strengthening médan magnét pikeun ngaronjatkeun aktivitas éléktrolit, ku kituna pikeun ngajawab masalah anu skéma teknis prior nyaeta. hese ningkatkeun efisiensi énergi produksi hidrogén sareng pangaruhna teu stabil.Dina waktu nu sarua, penemuan nu teu perlu nyieun modifikasi utama pikeun struktur internal sél electrolytic sahiji parabot produksi hidrogén cai electrolytic aya, sarta susunan nu merenah tur gancang, kalawan poténsi aplikasi hébat.

    Wewengkon aplikasi

    Dilarapkeun kana sél electrolytic, separator hidrogén, separator oksigén, exchanger panas, alat sirkulasi, condenser, separator gas-cair jeung alat transisi tingkat énergi magnét.

  • Struktur Sirkuit pikeun Nyaluyukeun Tegangan Umpan Balik Énergi Kaleuleuwihan Kandaraan Listrik

    03

    bubuka teknis

    Modél utilitas patali jeung struktur sirkuit pikeun ngatur tegangan eupan balik énergi kaleuleuwihan kandaraan listrik, nu ngawengku hiji sirkuit catu daya, a comparator IC2, a triode Q1, a triode Q3, a MOS tube Q2 sarta dioda D1;Anoda dioda D1 disambungkeun jeung kutub positif batré pak BT, katoda dioda D1 disambungkeun jeung kutub positif motor drive controller, jeung kutub négatip batré pak BT disambungkeun jeung kutub négatip motor drive controller. ;Fase U, fase V sareng fase W motor masing-masing dihubungkeun sareng palabuhan anu saluyu tina pengontrol drive motor.alat nu bisa dipaké salaku modul hanca tambahan, nu bisa dipasang dina kandaraan listrik aya, ku kituna pikeun ngaronjatkeun kahirupan layanan tina batré pak BT na drive controller, sarta mastikeun kasalametan batré pak BT na drive controller.

    Wewengkon aplikasi

    Diterapkeun kana kendaraan listrik.