page_banner

Solusi produk

Pakakas kebon listrik (2)_20231218093405_00

Panyadia global ngarah sistem kontrol calakan

jasa ngaropéa controller jeung motor pikeun parabot taman listrik, ngawengku konsép produk, desain, ngembangkeun jeung manufaktur.

Opat jalur produksi motor, controller, carjer sarta posisi sensor.Developed rupa-rupa motor jeung controller sarta diala patén-patén nu bisa minuhan tungtutan padumukan, komérsial sarta aplikasi DIY.

Canggih R&D, nguji, kapasitas manufaktur, sarta pamasaran global & tim layanan sanggeus-jualan, kami nyadiakeun solusi optimal pikeun meunang kapuasan customer sarta pangakuan.

APLIKASI

CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT7
CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT8
CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT6
CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT11
CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT10
CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT9
CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT12
CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT14
CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT13
CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT16

Ihtisar parusahaan

-Chongqing Yuxin Pingrui Electronic Co., LTD, mangrupikeun perusahaan profésional khusus pikeun R&D, manufaktur sareng penjualan sistem kontrol cerdas taman listrik.-Didirikeun taun 2003 sarta didaptarkeun di Bursa Saham Shenzhen dina Méi 2022 (kode saham 301107).-With ngeunaan 1.020 pagawé, nyertakeun aréa lanté of150.000 méter pasagi.

Urang Sunda & D Inovasi

- Milik bakat kualitas luhur ti Cina, Éropa, Amérika Kalér jeung nagara séjén di dunya.
-Develop komponén konci dina industri parabot taman listrik, nyadiakeun motor, controller jeung batré jeung inovasi kontinyu jeung kinerja awét sarta unggul.
-Tilu pusat R&D di Cina, Chongqing, Ningbo sareng Shenzhen, kami nyayogikeun jasa téknis anu langkung éfisién pikeun para nasabah.

Pamastian kualitas

- Milik sistem laboratorium tés sareng verifikasi lengkep, sareng sakelompok insinyur tés anu diakui ku organisasi profésional internasional.
- Kapasitas ngalaksanakeun sababaraha tés sertifikasi kaamanan internasional pikeun nyayogikeun jaminan kualitas produk sareng aksés pasar.

Manufaktur

-Control jeung ngatur unggal prosés produksi, kaasup tooling, paeh-casting, suntik plastik, machining jeung manufaktur motor.
-Two fasilitas manufaktur di Cina jeung hiji fasilitas manufaktur di Vietnam pikeun mastikeun stabil, leuwih efisien jeung timely suplai produk.

Kamampuh Manufaktur

CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT17

Bengkel SMT

CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT18

Bengkel perakitan motor

CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT19

Tés kasaimbangan dinamis

CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT20

tés aula

CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT21

Tes résistansi tegangan

Pakakas kebon listrik (2)_20231218093405_03

Kamampuh Manufaktur

Aplikasi: Tunggang dina mower padang rumput hejo
Volume leutik, beurat hampang, kakuatan kaluaran tinggi.Highefficiency, kakuatan kaluaran tinggi jeung dénsitas relatif torsi.
o Desain kompak, tingkat highlp, tegangan low alus, beban torsi kuat, torsi mimiti badag tur leutik dimimitian ayeuna 9 Modem afety jeung ukuran panyalindungan adopion, kualitas luhur nyoko matearfal, motor dirancang panjang lfe, pamakéan rallable & pangropéa merenah.

Motor sabeulah

CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT26
CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT27
1702865020331

MOTOR DDRIVE kalayan GEARBOX AND marake


Nyetir motor jeung gearbox jeung marake

CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT32
1702865285925

Aplikasi: mesin pemotong rumput, karanjang golf, UTV, mesin pertanian sareng
kandaraan off-road séjén

Alus variabel speed performance.gearbox nyoko, speed adjustable & torsi, konversi gampang antara speed tinggi & low.
o Sistem marake anu aman & andal: Sistem ngerem aunlly anu luhur nyokot pencegahan efektif tina kendaraan anu teu dikontrol, jaminan kasalametan pangguna.
operasi basajan: doption cont otomatis, nyederhanakeun operasi cificulty, efisiensi pamutahiran.

Dwrable jeung reliable.High-kualitas maletials &advanced tecinology nyoko, awét & lila operasi siable.

TRANSAKSI

Aplikasi: Lawnmower, karanjang golf, UTV, mesin pertanian jeung off-road kandaraan nyetir lianna

Hieh eficieney na enersy hemat; Nyoko drive motor, efficieney tinggi, hemat enerey, konsumsi énergi & pangurangan polusi lingkungan.
Performance speed variabel exelent: speed adjustable & torsi, gampang tinggi a speed low canversion jeung kontrol speed akurat ngaliwatan gearbox & kontrol motor
Operasi basajan: nyoko kontrol otomatis tur operasi gampang.
Raliability tinggi. Motor kualitas luhur sareng nyoko transaxle, ralabilt tinggi) jaminan stabilitas ngaliwatan uji anu ketat sareng verifikasi ékspérimén.

Biaya pangropéa rendah: hirup jasa dirancang panjang, pangropéa sareng biaya panggantian pangurangan perusahaan.


TRANSAKSI

CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT36
 kakuatan dipeunteun  1.2KW
 Jenis motor  BLDC
 torsi dipeunteun  3,18 Nm
 laju dipeunteun  3.600 rpm
 tingkat IP  IP65
 Métode gawé  S2 (60 mnt)
 Babandingan réduksi gear  22:1
 torsi kaluaran Max   

300Nm

 Métode ngerem  Rem kendangT>360Nm

MOTOR


Aplikasi: Sapu listrik

Énergi-efisien: efisiensi High, hemat energi jeung jasa dirancang panjang ife.· Laju rotasi anu luhur: Efisiensi beberesih ningkat ngaliwatan laju motor anu luhur.· Noise rendah: Teu aya gangguan ka lingkungan nalika dianggo.


MOTOR

CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT42
1702866018899

Aplikasi: Mesin cuci tekanan tinggi listrik


· Noise rendah: Teu aya gangguan ka lingkungan nalika dianggo.
· Énergi-efisien: efisiensi High, hemat energi jeung hirup jasa dirancang panjang.· Laju rotasi anu luhur: Efisiensi beberesih ningkat ngaliwatan laju motor anu luhur.

CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT40
CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT41
1702866253474
Pakakas kebon listrik (2)_20231218093405_08

KONTROL

Aplikasi: Ride-on mower padang rumput hejo, mesin pertanian listrik, AGV, pamawa listrik,
forklift jeung kandaraan off road sejenna, listrik tekanan tinggi washer, sweeper listrik, jsb.

CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT53
CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT54
 Platform PR101 Series PR201 Series
 Voltaseu  24V / 48V / 72V 24V / 48V / 72V
 Kaluaran motor(2 menit)  100A / 90A / 90A  280A / 240A / 180A
 Kaluaran motor(60 menit)  35A 84A / 80A / 70A
 kakuatan motor cocog  0,75KW / 1,5KW / 2,2KW  1,8KW / 3,5KW / 4,5KW
 Diménsi(Panjang * lebar * jangkungna)  150mmX95mmX54mm 155mmX120mmX53mm
 Input digital  6 + 1 (multiplekskeun)  7 + 10 (multipleks)
 Input analog  1 (multiplexing) 1XTEMP 9 (multiplexing) 1XTEMP
 Input potentiometer  1  1
 Kaluaran coil drive  3X1.5A(PWM) 4X2A(PWM)1X3A(PWM)
 Kaluaran kakuatan  1X5V/1X14V (sadayana 120mA)  1X5V(100mA)1X12V(100mA)
 Encoder motor  1XHALL / 1XRS-485  1 Xincremental 1 Xmagnétik encoding (RS-485)(multiplexing)


CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT51
CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT50
CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT49

 

 Platform PR401Series PR102(2 dina 1 agul controller)Seri PR103(3 dina 1 controller)Seri
 Voltaseu  48V/80V  48V72V  48V/72V
 Kaluaran motor

(2 menit)

 450A / 300A  90A  90A
 Kaluaran motor

(60 menit)

 175A/145A   

35A

  

35A

 kakuatan motor cocog  7,5KW / 10KW  1.5KW / 2.2KW  1.5KW / 2.2KW
 Diménsi

(Panjang * lebar * jangkungna)

  

180mmX140mmX75mm

  

201mmX133mmX51mm

  

291mmX133mmX51mm

 Input digital  14+8 (multiplekskeun)  3 + 1 (multiplekskeun  10 + 1 (multipleks
 Input analog  13 (multiplexing) 1XTEMP  1 (multipleks  1 (multiplexing) 1XTEMP
 Input potentiometer  2  0  1
 Kaluaran coil drive  4X2A(PWM)1X3A(PWM)2X1A(PWM)  0  3X1.5A(PWM)
 Kaluaran kakuatan  1X5V(100mA)1X12V(200mA)  0  1X5V1X12V(sadayana 120mA)
 Encoder motor  1Xincremental 1Xmagnétik

encoding (RS-485) (multiplexing)

 euweuh lokasi  1 XHALL


Pakakas kebon listrik (2)_20231218093405_10

CARGER BATERAI

Aplikasi: Mesin pemotong rumput, forklift, kandaraan dipandu otomatis, aplikasi panyimpen énergi, kandaraan multi-tujuan, mesin konstruksi, alat-alat beberesih, jsb.

Sacara umum, carjer batré utamana dibagi kana kalungguhan-asam, litium jeung supercapacitors.Battery carjer pilihan kudu dumasar kana tinimbangan komprehensif of its tipe, kapasitas, speed ngecas, kaamanan, jsb pikeun ngahontal éfék ngecas pangalusna & hirup layanan.●Timah-asam fitur carjer batré:Harga Low,kapasitas badag,hirup layanan panjang,aplikasi parabot kakuatan handap.· Fitur pangecas batré litium; Laju ngecas gancang, énténg, ukuran alit, umur panjang, aplikasi alat-alat kakuatan tinggi.· Fitur pangecas supercapacitor: Laju ngecas gancang pisan, kapasitas ageung, umur panjang, aplikasi alat kaluaran kakuatan tinggi instan.

CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT68
CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT65
CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT67
CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT66
 

Daya kaluaran

 

155W 300W 500W 750W

 

tegangan kaluaran

 

42.6V

 

12V20A / 24V10A

 

24V20A/36V10A/

48V10A / 60V8A / 72V6A

 

24V20A/48V12A/

60V10A / 72V8A

 

Faktor kakuatan

 

≥0.98

 

≥0.99

 

≥0.98

 

≥0.99

 

tegangan input

 

90Vac-130Vac (dipeunteun)

 

Fase tunggal 90-

264VAC(dipeunteun)

 

Fase tunggal 90-

264VAC(dipeunteun)

 

Fase tunggal 220V ± 15%

 

Efisiensi

 

≥85%

 

92%

 

93%

 

≥91%

 

Suhu gawé

 

0°C-50°℃

 

-20 ℃ -55 ℃

 

-20 ℃ -60 ℃

 

Cooling hawa kapaksa

 

tingkat IP

 

 

IP65

 

 

IP66

 

 

IP67

 

IP66 forenclosure

IP65 pikeun kipas

 

Modeu komunikasi

 

/

 

/

 

/

 

/

 

Protéksi kaluaran

 

Leuwih tegangan / Dina tegangan / Leuwih ayeuna / Short circuit / Leuwih suhu / Arus sabalikna

 

batré universal

 

Batré litium

 

batré timbal-asam/

Batré litium

 

batré timbal-asam/

Batré litium

 

batré timbal-asam/

Batré litium

CHONGQING YUXIN PINGRUI ELECT63
 

Daya kaluaran

 

155W 300W 500W 750W

 

tegangan kaluaran

 

42.6V

 

12V20A / 24V10A

 

24V20A/36V10A/

48V10A / 60V8A / 72V6A

 

24V20A/48V12A/

60V10A / 72V8A

 

Faktor kakuatan

 

≥0.98

 

≥0.99

 

≥0.98

 

≥0.99

 

tegangan input

 

90Vac-130Vac (dipeunteun)

 

Fase tunggal 90-

264VAC(dipeunteun)

 

Fase tunggal 90-

264VAC(dipeunteun)

 

Fase tunggal 220V ± 15%

 

Efisiensi

 

≥85%

 

92%

 

93%

 

≥91%

 

Suhu gawé

 

0°C-50°℃

 

-20 ℃ -55 ℃

 

-20 ℃ -60 ℃

 

Cooling hawa kapaksa

 

tingkat IP

 

 

IP65

 

 

IP66

 

 

IP67

 

IP66 forenclosure

IP65 pikeun kipas

 

Modeu komunikasi

 

/

 

/

 

/

 

/

 

Protéksi kaluaran

 

Leuwih tegangan / Dina tegangan / Leuwih ayeuna / Short circuit / Leuwih suhu / Arus sabalikna

 

batré universal

 

Batré litium

 

batré timbal-asam/

Batré litium

 

batré timbal-asam/

Batré litium

 

batré timbal-asam/

Batré litium

Pakakas kebon listrik (2)_20231218093405_12
Pakakas kebon listrik (2)_20231218093405_13