YEAPHI 2 in 1 1.2KW 48V 72V Blade Motor Controller Adjustable Brushless DC Motor Controller pikeun Zero Turn Lawn Mower Controllers Motor Listrik

    • 1.2 kw 48v nyetir motor controller dipaké pikeun numpak dina traktor padang rumput hejo Vehicle.Éta cocog sareng motor nyetir urang.Kami gaduh motor 800W dugi ka 5.5KW sareng pengontrol anu dianggo pikeun alat-alat batré.Aplikasi tina produk kami nyaéta Electric push lawn mower, chainsaw, blower, Electric zero turn mower, sareng traktor tunggang, jsb.
    • Aya ngeunaan 27 taun pangalaman dina industri ieu.Kami mangrupikeun supplier anu khusus anu damel sareng seueur palanggan anu kasohor di industri ieu salami lami, sapertos Greenworks, Ryobi, TTI, Alamo Group, Briggs&Stratton sareng Generac.

Urang nyadiakeun Anjeun sareng

  • marake

  • Maju / mundur

  • Akselerasi jeung deceleration

  • Komunikasi

  • Laju luhur / low

  • Alarm Kasalahan

fitur produk

  • 01

    Ngaronjatkeun Performance keur tunggang lawnmower, Ningkatkeun Fungsionalitas agul Motor Controller

      • Klasifikasi kasalahan anu tiasa diprogram sareng ngawaskeun pangaluaran.
      • Alat kaamanan anu tiasa diprogram kalayan nyirian CE.
      • DC brushless motor controller ngabogaan kuat CAN kamampuhan master.
  • 02

    Kalenturan Unmatched

      • Parangkat lunak anu tiasa ditingkatkeun sawah.
      • Méter jam terintegrasi sareng algoritma kaayaan batré.
      • Propil operasi kendaraan anu tiasa dipilih ku pangguna anu tiasa diprogram.
      • VCL sareng pilihan program éksténsif ngajantenkeun ngarobih fungsionalitas pikeun nyocogkeun kana aplikasi naon waé.
      • Curtis handheld atawa komputer Kalayan bantuan alat diagnostik sistem kuat kawas logging data, monitor, jeung fungsi grafik, parabot programming Windows ngajadikeun programming basajan.
      • Indikasi diagnostik instan disayogikeun ku LED status terpadu.
  • 03

    Kaamanan sareng Reliabilitas Teguh

      • Pikeun reliabilitas anu langkung ageung, substrat logam insulasi dasar kakuatan nawiskeun transmisi panas anu langkung saé.
      • komponén kakuatan design gagal-aman.
      • Komponén anu aya hubunganana sareng kaamanan sistem kontrol diuji rutin ku mikroprosessor supervisor anu kuat.
      • Konektor batré sareng panyalindungan polaritasna sabalikna.
      • Dina unggal supir kaluaran, aya panyalindungan sirkuit pondok.
      • Pamotongan termal, peringatan, sareng mareuman otomatis ngajaga pangontrol sareng motor.
      • Kriteria sealing lingkungan IP65 dicumponan ku perumahan disegel awét sareng panyambungna pikeun dianggo dina kaayaan susah.
  • 04

    Akselerasi jeung Deceleration Ramps

      • Controller nyetir kami ngagaduhan tingkat angin anu diwangun, janten sanaos pengendara ngadadak ningkatkeun kagancangan paménta, pangontrol tetep bakal nyéépkeun motor dina laju anu langkung santai."Tanjakan akselerasi" nyaéta istilah téknis pikeun "tingkat pungkal" ieu.A "deceleration tanjakan" (anu bisa atawa teu bebas tina tanjakan akselerasi) oge hadir dina controller pikeun ngatur pungkal handap.

spésifikasi umum motor

1.2kW 48V Nyupiran motor 1.2kW 48V Sabeulah motor 2kW  Nyupiran motor 3kW Nyupiran motor 5kW Nyupiran motor
Kaluaran kakuatan 1.2 1.2 2 3 5
Voltage 48~60 48~60 72-80 72-80 72-80
Dipeunteun torsi 3. 18 3. 18 4.54 6.9 11.4
Max torsi 6.5 7 12 17.25 28.5
Dipeunteun laju 3800 3600 4200 4200 4200
Gawé métode S9 S1 S9 S9 S9
IP tingkat IP65 IP65 IP65 IP65 IP65
Beurat 4,6kg 4,9 kg 9 kg 11 kg 13,5kg
Dasar fungsi Mower padang leumpang Mower padang rumput hejo motong Mower padang leumpang Mower padang leumpang Mower padang leumpang
produk Ukuran diaméterna 140x130mm diaméterna 175x66mm diaméterna 195x90mm diaméterna 195x100mm diaméterna 195x130mm

spésifikasi umum controller motor

1.2kW 48V Motor controller 1.2kW 72V Motor controller 2kW 48V Motor controller 3kW 48V Motor controller 5kW 48V Motor controller
Dipeunteun Voltaseu 48V 72V 48V 48V 48V
Max ayeuna 25A 20A 45A 70A 120A
Dipeunteun kaluaran kakuatan 1.2KW 1.2KW 1.2KW 1.2KW 1.2KW
Undervoltage panyalindungan 39V 58V 39V 39V 39V
Overvoltage panyalindungan 60V 90V 60V 60V 60V
Suhu panyalindungan 85 ℃ 85 ℃ 85 ℃ 85 ℃ 85 ℃
IP tingkat IP65 IP65 IP65 IP65 IP65
Beurat 0,8 kg 0,8 kg 1,6kg 1,8kg 1,8kg
Dasar fungsi 1. marake
2. Maju/mundur
3. Akselerasi jeung deceleration
4. Komunikasi
5. High / speed low
6. Alarm Sesar
7. Undervoltage / panyalindungan overvoltage
8. panyalindungan overheat
9. Power on kasalahan test-diri
1. marake
2. Maju/mundur
3. Akselerasi jeung deceleration
4. Komunikasi
5. High / speed low
6. Alarm Sesar
7. Undervoltage / panyalindungan overvoltage
8. panyalindungan overheat
9. Power on kasalahan test-diri
1. marake
2. Maju/mundur
3. Akselerasi jeung deceleration
4. Komunikasi
5. High / speed low
6. Alarm Sesar
7. Undervoltage / panyalindungan overvoltage
8. panyalindungan overheat
9. Power on kasalahan test-diri
1. marake
2. Maju/mundur
3. Akselerasi jeung deceleration
4. Komunikasi
5. High / speed low
6. Alarm Sesar
7. Undervoltage / panyalindungan overvoltage
8. panyalindungan overheat
9. Power on kasalahan test-diri
1. marake
2. Maju/mundur
3. Akselerasi jeung deceleration
4. Komunikasi
5. High / speed low
6. Alarm Sesar
7. Undervoltage / panyalindungan overvoltage
8. panyalindungan overheat
9. Power on kasalahan test-diri
produk Ukuran L * W * H:
193 * 118 * 69 mm;
165 * 125 * 57 mm;
167 * 117 * 52 mm
L * W * H:
193 * 118 * 69 mm;
165 * 125 * 57 mm;
167 * 117 * 52 mm
L * W * H: 193 * 118 * 69mm; L * W * H: 220 * 155 * 70mm; L * W * H: 220 * 155 * 70mm;
Bentuk produk

YEAPHI-81.2kW 48V / 1.2kW 72V

 

YEAPHI-7

3kW 48V/5kW 48V

  • pro_service

    Parameter listrik

    1. tegangan dipeunteun: 48V (DC).
    2. Beus ayeuna: 25 ± 3A.
    3. tegangan kaluaran: 14,5 ± 0. 5V (DC): 5.0 ± 0.2V (DC): 3.3 ± 0.1V.
    4. Dina-tegangan nilai: <39 ± 1V.
    5. Leuwih-tegangan nilai: > 58 ± 2V.
    6. Overheating panyalindungan: 85 ± 3 ℃.
    7. Input pikeun hal tahan tegangan: 1250V / 1min, bocor arus ≤5mA.

  • pro_service

    Minuhan atanapi patuh kana Peraturan AS sareng Internasional anu relevan

    ● tingkat IP: IP65 (Di handap potting nu).
    ● standar rujukan: GB / T18488.1-2015 Nyetir sistem motor pikeun kandaraan listrik Bagian 1-Kaayaan Téknis (bagian).
    ● Sasuai jeung panangtayungan lingkungan jeung standar zat picilakaeun.

produk patali