YEAPHI 800W 1000W 36V 48V 3000rpm ElectroCraft Brushless DC Motors bldc motor pikeun kendaraan listrik leumpang mower

    • YEAPHI 800W 1000W 36V 48V 3000rpm brushless DC agul controller motor dipaké pikeun leumpang mower.Éta ngagaduhan insulasi tingkat H sareng operasi anu fleksibel.

Urang nyadiakeun Anjeun sareng

  • Pangwangunan ngaropéa gratis.

  • jasa profésional-YEAPHI

    boga 3 panalungtikan sarta pamekaran puseur nu ngajawab tantangan teknis konsumén '.

  • kontrol ongkos alus teuing

    dumasar kana rasio tinggi-dijieun sorangan.

  • minuhan pinuh

    kalawan standar IATF16949.

  • Pangalaman langkung ti 5 taun

    dina kendaraan padang rumput hejo listrik dumasar kana gawé bareng RYOBI sareng Greenworks.

  • Katalog produk

    ● 800W-5KW agul controller.
    ● 800W-5KW agul motor.
    ● 800W-5KW nyetir controller.
    ● 800W-5KW nyetir motor.
    ● 1KW-1.2KW nyetir karéta kaasup nyetir motor, gearbox jeung marake.
    ● sensor sudut.

fitur produk

  • 01

    Parameter listrik

      • kakuatan: 800W-1000W.
      • tegangan: 36V-40V.
      • Torsi: 2,55 Nm
      • laju dipeunteun: 3000rpm.
      • Métode gawé: S1.
      • Tingkat IP: IP65.
      • Tingkat insulasi: H.
      • Rotasi: Motor muter saarah.
      • Arus bocor: Tegangan AC anu diterapkeun antara angin sareng inti beusi 1.8±0.1KV/3S,arus bocor ≤3mA.
  • 02

    Keunggulan

      • Kinerja stabil-Motor 800W-1000W gaduh produksi langkung ti 4 taun sareng kinerjana stabil pisan.
      • Ukuran leutik -Due mun rotor mangrupa magnet permanén, euweuh windings widang husus diperlukeun tur motor leuwih leutik dina kapasitas sarua.
      • Pangalaman operasi anu nyaman-Motor kalayan laju ngaréspon anu nyayogikeun pangalaman operasi anu pikaresepeun.
      • Sensor aula adjustable-Programmable nu approve motor bisa ngaropéa.
      • Kacida diakuan ku pasar-Saatos taun uji coba, produkna nampi tanggapan anu saé ti pasar.
      • Dibandingkeun sareng alat kebon tradisional, motor motong listrik litium énggal gaduh daya tahan anu langkung luhur.
      • Applicability kuat-Kusabab tina software programmable, produk bisa nyaluyukeun jeung skenario aplikasi béda.
  • 03

    Aplikasi

      • Mower leumpang listrik.

spésifikasi

Kakuatan Voltaseu Torsi laju dipeunteun Tingkat IP Métode gawé
800W / 1000KW 36V-40V 2,52 Nm 3000 rpm IP65 S1

Kaunggulan produk

1. motor nyaeta rotasi unidirectional.
2. Tingkat insulasi: H.
3. bocor ayeuna: Applied tegangan AC antara windand beusi inti 1.8±0.1KV/3S, bocor ayeuna ≤3mA.
  • pro_service

    Parameter listrik

    ► Kakuatan: 800W-1000W.
    ►Tegangan: 36V-40V.
    ► Torsi: 2,55 Nm
    ►Laju dipeunteun: 3000rpm.
    ►Metoda Gawé: S1.
    ►Tingkat IP: IP65.
    ►Tingkat insulasi: H.
    ►Rotasi: Motor muter saarah.
    ►arus bocor: Tegangan AC anu diterapkeun antara angin sareng inti beusi 1.8±0.1KV/3S,arus bocor ≤3mA.

  • pro_service

    Keunggulan

    ►Stable kinerja-The 800W-1000W motor boga leuwih 4 taun produksi jeung kinerja na stabil pisan.
    ►Small ukuran -Due mun rotor mangrupa magnet permanén, euweuh windings widang husus diperlukeun tur motor leuwih leutik dina kapasitas sarua.
    ► Pangalaman operasi anu nyaman-Motor kalayan laju ngaréspon anu nyayogikeun pangalaman operasi anu pikaresepeun.
    ►Adjustable-Programmable aula sensor nu approve motor bisa ngaropéa.
    ►Highly dipikawanoh ku pasar-Saatos taun nguji, produk miboga eupan balik alus ti pasar.
    ►Dibandingkeun sareng alat kebon tradisional, motor motong listrik litium énggal gaduh daya tahan anu langkung luhur.
    ►Strong applicability-Kusabab tina software programmable, produk bisa cocog pikeun skenario aplikasi béda.

produk patali