Motor servo YEAPHI nganggo drive 1KW / 1.2KW 48V 72V 3600-3800rpm karéta nyetir kalebet nyetir kotak gear motor sareng rem pikeun Zero turn mower sareng traktor LV

    • YEAPHI 1KW / 1.2KW 48V 72V 3600-3800rpm karéta nyetir nyaéta tilu fase, gelombang dosa sareng rotasi dua arah motor servo tanpa sikat kalebet motor nyetir, kotak gear sareng rem.Cai mibanda kaunggulan efisiensi tinggi, konsumsi énergi low, noise low, umur panjang, reliabiliti tinggi, kontrol servo, kontrol frékuénsi stepless (bisa ngahontal speed kacida luhurna) jeung saterusna.

Urang nyadiakeun Anjeun sareng

  • Pangwangunan ngaropéa gratis.

  • jasa profésional-YEAPHI

    boga 3 panalungtikan sarta pamekaran puseur nu ngajawab tantangan teknis konsumén '.

  • kontrol ongkos alus teuing

    dumasar kana rasio tinggi-dijieun sorangan.

  • minuhan pinuh

    kalawan standar IATF16949.

  • Pangalaman langkung ti 5 taun

    dina kendaraan padang rumput hejo listrik dumasar kana gawé bareng RYOBI sareng Greenworks.

  • Katalog produk

    ● 800W-5KW agul controller.
    ● 800W-5KW agul motor.
    ● 800W-5KW nyetir controller.
    ● 800W-5KW nyetir motor.
    ● 1KW-1.2KW nyetir karéta kaasup nyetir motor, gearbox jeung marake.
    ● sensor sudut.

fitur produk

  • 01

    Fitur

      • 1) Ngaronjat kinerja pikeun tunggang lawnmower, ningkat fungsionalitas nyetir motor.
        • ► Ngawaskeun isolasi anu tiasa diprogram sareng deteksi kasalahan.
        • ►With detektor posisi rotor, otomatis bisa ngadalikeun frékuénsi nurutkeun parobahan tegangan.
      • 2).Kinerja stabil.
  • 02

    Parameter listrik

      • 1.Kakuatan: 1KW / 1.2KW.
      • 2.Tegangan: 48V / 72V.
      • 3. Babandingan Gearbox: 28: 1.
      • 4. Torsi: 2.52Nm
      • 5.Torsi Max: 220N.m.
      • 6.Laju dipeunteun: 3600rpm-4600rpm.
      • 7. Métode gawé: S2.
      • 8. Tingkat IP: IP65.
      • 9. Tingkat insulasi: H.
      • 10.Rotation: motor The rotates bidirectional.
      • 11.leak ayeuna: Applied tegangan AC antara windand beusi core 1.8±0.1KV/3S,arus bocor ≤3mA.
  • 03

    Kaunggulan

      • Frékuénsi bisa otomatis dikawasa: Motor DC brushless sorangan hadir kalawan detektor posisi rotor jeung alat akuisisi sinyal posisi rotor séjén.Sinyal posisi rotor alat ieu dipaké pikeun ngadalikeun waktos robah fase alat kontrol frékuénsi tegangan variabel.Frékuénsi sacara otomatis dikawasa dumasar kana tegangan variabel.
      • Karéta drive ngandung motor nyetir, kotak gear sareng rem, ngahémat waktos pamasangan sareng ningkatkeun efisiensi kerja.
      • Majelis drive langkung alit, langkung hampang, langkung efisien sareng langkung kompak tibatan motor drive tunggal.
      • Operasi dipercaya jeung kinerja dinamis tinggi.
  • 04

    Aplikasi

      • Nol péngkolan mower padang rumput hejo.
      • traktor LV.

spésifikasi

Kakuatan Voltaseu Babandingan gearbox Torsi torsi Max
1KW / 1.2KW 48V/72V 1.167361111 2,52 Nm 220N.m

Kaunggulan produk

1. Motor muter dua arah.
2. Tingkat insulasi: H.
3. Leak ayeuna: Applied tegangan AC antara windand beusi inti 1.8±0.1KV/3S, bocor ayeuna ≤3mA.

 

 

  • pro_service

    Parameter listrik

    1.Kakuatan: 1KW / 1.2KW.
    2.Tegangan: 48V / 72V.
    3. Babandingan Gearbox: 28: 1.
    4. Torsi: 2.52Nm
    5.Torsi Max: 220N.m.
    6.Laju dipeunteun: 3600rpm-4600rpm.
    7. Métode gawé: S2.
    8. Tingkat IP: IP65.
    9. Tingkat insulasi: H.
    10.Rotation: motor rotates bidirectional.
    11.leak ayeuna: Applied tegangan AC antara windand beusi core 1.8±0.1KV/3S,arus bocor ≤3mA.

  • pro_service

    Kaunggulan

    ►Frequency bisa otomatis dikawasa: Motor DC brushless sorangan hadir kalawan detektor posisi rotor jeung alat akuisisi sinyal posisi rotor lianna.Sinyal posisi rotor alat ieu dipaké pikeun ngadalikeun waktos robah fase alat kontrol frékuénsi tegangan variabel.Frékuénsi sacara otomatis dikawasa dumasar kana tegangan variabel.
    ►Karéta drive ngandung motor nyetir, kotak gear sareng rem, ngahémat waktos pamasangan sareng ningkatkeun efisiensi kerja.
    ►The assembly drive leuwih leutik, torek, leuwih efisien sarta leuwih kompak ti motor drive tunggal.
    ► Operasi anu dipercaya sareng kinerja dinamis anu luhur.

produk patali