YEAPHI Digital Hour Meter, Panginget Pangropéa, Volt DC 5V ka 60V pikeun ZTR Mesin Pemotong Rumput Traktor Generator Gerobak Golf Klub Mobil Scrubber

Kelautan ATV Motor jeung Gas Powered Equipment

    • YEAPHI jam méteran gauge kalawan tampilan digital pikeun sirkuit 12v jeung 24v.Méter jam anu sederhana sareng dipercaya pikeun dianggo dina Mesin Pemotong Rumput Sawah Motor Ladang Traktor Kompresor Kelautan ATV Outboards Chainsaw sareng Alat Daya AC / DC anu sanés anu mangpaat atanapi penting pikeun ngawas waktos pamakean.

Urang nyadiakeun Anjeun sareng

  • Pangwangunan ngaropéa gratis.

  • jasa profésional-YEAPHI

    boga 3 panalungtikan sarta pamekaran puseur nu ngajawab tantangan teknis konsumén '.

  • kontrol ongkos alus teuing

    dumasar kana rasio tinggi-dijieun sorangan.

  • minuhan pinuh

    kalawan standar IATF16949.

  • Pangalaman langkung ti 5 taun

    dina kendaraan padang rumput hejo listrik dumasar kana gawé bareng RYOBI sareng Greenworks.

  • Katalog produk

fitur produk

  • 01

      • Méter jam buleud kalayan angka pangsaeutikna anu paling penting nyaéta kadua sareng beroperasi dina tegangan nempatkeun tina 6 dugi ka 80 Volt DC.
  • 02

      • Mékanisme jam méteran timing ngandung hiji osilator quartz nu nyadiakeun gelar luhur ti akurasi pikeun timing industri baku sarta supplying data pikeun rujukan durasi pangropéa alat precision.
  • 03

      • Henteu Dibutuhkeun Daya Éksternal: sambungkeun positip kana saklar ignition sareng négatif ka piggy deui kana négatip atanapi langsung ka terminal négatip dina batré.
  • 04

      • Kalayan méteran jam, anjeun ayeuna tiasa sacara akurat ngalacak waktos jalan pikeun ngarobih minyak sareng pangropéa anu dijadwalkeun.Loba dipaké pikeun parahu, motor, ATV, UTV, Go Carts, Jet Ski, Snowmobile, Traktor padang rumput hejo, Chippers Kai, Shredders, Go Carts jsb.

Jam TOT

Pikeun ngalacak sabaraha jam alat éksternal jalan.

pro-1

Ukuran Produk & Lingkup 0f Aplikasi

pro-2

  • pro_service

    Sambungkeun sareng Alat Kakuatan Éksternal

    Sambungan kawat.

  • pro_service

    Panyimpenan Data

    Jam tracking bersejarah bakal dipikagaduh nalika alat éksternal pareum.

    Dibandingkeun sareng tampilan méteran listrik mékanis tradisional, kami mangrupikeun tabung digital urang, anu tiasa katingali jelas wengi sareng henteu sieun geter.

produk patali